Samen meer impact!

Samen bouwen we in de Hoeksche Waard aan een fijne en veilige basis voor de kinderen!

Dit platform is bedoeld voor alle (semi)professionals (profit/non-profit) uit de Hoeksche Waard, die een waardevolle bijdrage willen leveren aan het positieve opgroeiklimaat voor onze kinderen. Belangrijk daarbij is onze onderlinge verbinding. Bij het opvoeden en opgroeien van kinderen zijn immers alle mensen in de directe omgeving van het kind betrokken.

Heb je een vraag? Ben je op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp? Heb je informatie die je wilt delen? Wil je van gedachten wisselen met een professional van een andere organisatie? Op dit platform kan het.

We bouwen hier aan een groter en sterker netwerk, waarin we elkaar sneller en makkelijker vinden. Waar we elkaar op de hoogte houden van de activiteiten en projecten die er zijn binnen de ‘Village’, vragen kunnen stellen en ideeën kunnen delen. Er zijn werkgroepen met een thema waarbij je kunt aansluiten. In de tab ‘Wie is Wie’ kun je elkaar snel vinden, terwijl we elkaar in de tab ‘Even voorstellen’ beter leren kennen. Een goed lopend platform is een uitstekend middel om je werk nog beter te kunnen doen.

Zichtbaar zijn voor elkaar is de insteek! 
Het is dus belangrijk dat je je aanmeldt op het platform. Dat kan direct via onderstaande button.

Bouw je mee?

Heb je al een inlogcode voor het platform? Log dan hier rechtsboven in.
Heb je vragen? Mail dan naar hoekschewaard@alsvillage.nl

AANMELDEN

 

Cookie-instellingen