kinder-, jongeren- en oudercoach

Marina Mol-den Boer 01-11-2023
164 keer bekeken 0 reacties

Ik ben Marina Mol, geboren en getogen op Goeree-Overflakkee en samen met mijn man en 2 zoons wonen wij vanaf 2001 tot op de dag van vandaag in Oud-Beijerland. Vanuit Kidsemotion coach en begeleid ik kinderen, jongeren en ouders in persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit Kidsemotion coach en begeleid ik kinderen, jongeren, ouders en school.
Welke vragen komen nu zoal binnen in mijn praktijk?
- mijn kind wil niet meer naar school
hier werk ik samen met school, kind/jongere, ouders om te kijken wat er nu op dit moment speelt en wat er nodig is om weer in het systeem te komen. Vaak verzuimen deze kinderen niet alleen van school, maar hebben ze een deel van zichzelf verloren. Ze twijfelen over alles, zichzelf, hun thuissituatie, vrienden. Wie kan je nog vertrouwen? Daar heeft het heel vaak mee te maken. Samen gaan we kijken wat nodig is.
- veel aanmeldingen van jongeren. Loopt uiteen van duidelijke hulpvraag tot 'gewoon' de wens om een vertrouwenspersoon, sparringspartner te hebben om dit moment in je leven. Er komt heel veel op je af!
Hoe fijn om een sparringsparnter, vertrouwenspersoon - naast je directe omgeving te hebben. Een professional die met je meekijkt. Die geen enkele vraag of opmerking gek vindt. In vertrouwen, verbinding en niet onbelangrijk: in een fijne ruimte.
- ouders die met uiteenlopende hulpvragen  bij mij komen, denk aan:
we kunnen er niet echt de vinger op leggen, maar het gaat gewoon niet lekker bij ons in het gezin/het kind/de jongere/met onszelf. Kunnen wij eens een afspraak maken? 

we zien dat ons kind gevoelig is, alleen er is meer. Wil alles perfect doen, ziet als een berg op tegen schoolwerk (kan het wel, maar vind het vreselijk), is snel boos/verdrietig/in zichzelf gekeerd. Wij weten het niet meer. Kan jij ons helpen? 

- zelf denken we dat ons kind hoogbegaafd is:
moeten we onderzoek laten doen?
waarom ziet school het niet?
ik wil het helemaal niet hebben over hoogbegaafd, het doet er niet toe, als mijn kind maar gelukkig is. 

Hier zit mijn kracht en talent. Door te laten zien dat je er op een ander manier naar kan leren kijken. Dat kan het kind, de jongere zelf leren en ook de ouder, leerkracht. Daarvoor heb ik de afgelopen 10 jaar tools ontwikkeld en volgend jaar komt mijn boek uit. Het gaat over hoogbegaafd herkennen en erkennen. Want dat is zo ontzettend nodig! Voordat je het weet krijgt je kind een of ander label opgeplakt. Vaak om dat de kennis over hoogbegaafd zijn ontbreekt!  Terwijl jouw kind, jongere als het wel wordt gezien en herkend enorm geholpen is bij ontdekken en begeleiden van de kenmerken van hoogbegaafd zijn. Dat is wat we hier doen. Inmiddels al 10 jaar met veel succes. Het is mogelijk om als ouders een oudertraject te volgen. 5 consulten van anderhalf uur. Interactief en zowel online als 'live' mogelijk. 

neem gerust contact op: marina@kidsemotion.nl/06 40 2175 92/www.kidsemotion.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen