Middelbare scholen in de Hoeksche Waard bereiden zich voor op opening

May 17, 2020
30 keer bekeken 0 comments

Vanaf dinsdag 2 juni zijn de scholen voor voortgezet onderwijs weer open. Een deel van de leerlingen komt afwisselend fysiek naar school of ontvangt thuis afstandsonderwijs. Ze komen alle leerlingen gedurende de week fysiek naar school. Leerlingen worden het volgende gevraagd:

  • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar school.
  • Houd ook in het verkeer voldoende afstand.
  • Laat je brengen als dat mogelijk is.
  • Gebruik het openbaar vervoer zo weinig mogelijk. Maak je toch gebruik van het openbaar vervoer? Dan is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar.

Handig tips voor leerlingen over het rijzen naar school vind je hier.

Heb je geen laptop of pc beschikbaar thuis voor het afstandsonderwijs?
Neem dan contact op met de directeur van de middelbare school van jouw kind. Je kunt dan samen kijken wat er voor deze periode mogelijk is. Soms kan er van school een laptop of pc geleend worden.

Wil je een laptop of pc aanschaffen, maar is dit lastig omdat je een minimum gezinsinkomen hebt? Dan zijn er, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden voor een financiële bijdrage. Neem hierover contact op met gemeente Hoeksche Waard via telefoonnummer 14 0186 / 088 – 647 36 47.

Veel gestelde vragen
Op de website van gemeente Hoeksche Waard staat een overzicht van veel gestelde vragen. Klik hier voor een link naar het overzicht.

 

Images

Twitter

0  Comments

Cookie settings