Lekker naar buiten met Pasen

Marcella Boet 26-03-2024
165 keer bekeken 0 reacties

Komend weekend is het Pasen. Ook dit jaar zijn er weer voldoende leuke activiteiten te bezoeken in de Hoeksche Waard. Van het zoeken van paaseieren bij speeltuin Speelvlucht tot een spelletjes parcours bij boerderij de Kikkershoek.

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Hele gezin

Soort activiteit

Buiten
Sport & spel
Natuur & dieren
Creatief

Uiteraard vult iedereen de paasdagen anders in maar als je lekker naar buiten wil met je kinderen is er voldoende keuze. En hoe fijn is het wel niet om na de paasbrunch of lunch nog even lekker actief te zijn  met het hele gezin.

Bij veel kinderen werkt dit vaak erg goed en kunnen ze even lekker wat energie kwijt, en geloof me ik spreek uit ervaring. Op veel plekken in de Hoeksche Waard wordt er dan ook van alles georganiseerd op deze dagen.

Zo kun je bij Boerderij de Kikkershoek een waar spelletjesparcours afleggen en een echte medaille van de paashaas verdienen. Ook kunnen kinderen lekker met de skelters op het terrein in de weer!

https://www.boerderijdekikkershoek.nl/activiteiten-uitjes

Maar ook op het eiland Tiengemeten valt van alles te beleven. Het bezoeken van het eiland op zich is vaak al een echt avontuur maar je kan er ook nog een bezoekje brengen aan het museum en alles te weten komen over Kabouter Spruitepak!

https://www.omroephw.nl/2024/03/vier-pasen-met-kabouter-spruiteprak-2/

Maar ook de Binnenmaas is weer open en de speeltuin is helemaal vernieuwd! Naast de speeltuin kun je hier natuurlijk ook altijd de kinderboerderij bezoeken of een leuke combinatie van deze twee uitjes maken!

https://www.bresaccommodaties.nl/openingstijden-recreatieoord-binnenmaas

En tot slot kun je in Oud-Beijerland ook nog speeltuin de Speelvlucht bezoeken. Hier kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseieren en meteen lekker spelen! En als je de zaterdag voor Pasen nog wat leuks wil doen dan is een bezoekje aan de voorjaarsmarkt in Strijen ook altijd nog een heel erg goed idee!

Voldoende leuks weer te beleven en wij wensen jullie allemaal hele fijne paasdagen toe!

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen