Winter Wonder Weekend Hoeksche Waard

Marcella Boet 14-12-2023
416 keer bekeken 0 reacties

Net als vorig weekend staat er komend weekend ook weer van alles te gebeuren in de Hoeksche Waard. De echte kerstliefhebber heeft dit jaar niks te klagen want er is meer dan voldoende te beleven.

Leeftijd

Hele gezin

Soort activiteit

Buiten
Eten & drinken
Ontmoeten
Muziek, film & theater

Zowel voor jong als oud staan er dan ook verschillende evenementen op de planning en wij hebben dan ook een fijn overzicht gemaakt! Zo zie je precies wat er dit weekend allemaal te doen is en kun ook jij er een echt winter wonder weekend van maken samen met je naasten!

Kerstmarkt Klaaswaal

Ook dit jaar is er weer een hele gezellige kerstmarkt te bezoeken in Klaaswaal. Zaterdag 16 December ben je dan ook vanaf 14:00 uur van harte welkom om deze sfeervolle markt te bezoeken!

Kerstmarkt Heinenoord

Maar ook in Heinenoord zit de kerstsfeer er goed in. Hier kun je namelijk op vrijdag 15 December een sfeervolle kerstmarkt bezoeken waar meer dan genoeg te beleven valt voor jong en oud. Deze markt start om 16:30 en duurt tot 22:00 uur.

Winter Wonder Wandeling Oud- Beijerland

In Oud-Beijerland kun je op vrijdag 15 December deelnemen aan de Winter Wonder Wandeling, een onwijs leuke wandeling van 3 km met verschillende vormen van entertainment onderweg. Mochten kinderen zelf een lichtje of lampion hebben dan is het wel heel erg leuk om deze mee te nemen! Je kunt de wandeling tussen 18:30 en 20:30 lopen.

Kerstmarkt Winterse Sferen in Oud-Beijerland

En in Oud-Beijerland blijft het nog even feest. Want op zaterdag 16 December kun je daar tussen 11:00 en 20:00 uur de kerstmarkt Winterse Sferen bezoeken. Een kerstmarkt waar van alles te doen en beleven valt en waar de winterse sferen niet te missen zijn!

kerstmarkt in Numansdorp

Ook Numansdorp veranderd op 15 December van 16:00 tot 22:00 uur in een winter wonderland! Je kunt hier dan een sfeervolle kerstmarkt bezoeken met vooral ook veel muzikale gezelligheid.

 

 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen