Leuke tips voor de voorjaarsvakantie in en buiten de Hoeksche Waard

De weken na de kerstvakantie zijn voor veel mensen omgevlogen. En het voelt dan ook alsof we in vogelvlucht zijn aangekomen bij de voorjaarsvakantie. Een week vakantie waarbij je weer genoeg leuke dingen in de Hoeksche Waard of natuurlijk daar buiten kan beleven en ondernemen

Maar ook als je lekker thuis blijft kun je het hier gezellig maken en zijn er meer dan voldoende leuke tips om er toch een feestje van te maken! In deze blog hebben we dan ook wat leuke activiteiten en websites voor je klaar staan waar je dan ook gerust eens een kijkje kunt nemen voor wat nodige vakantie inspiratie! Zelf kijk ik bijvoorbeeld graag op de website van Lady Lemonade www.ladylemonade.nl zij heeft altijd onwijs veel leuke knutseltips klaarstaan en met een dochtertje die hier erg van houd zit ik dus vaak helemaal goed!

Maar ook de website  www.leukmetkids.nl is de moeite waard om eens te bekijken. Hier vind je allerlei leuke tips over activiteiten zowel binnenshuis als buitenshuis en daarnaast kun je ook hier  hele leuke recepten vinden om lekker mee aan de slag te gaan met je kleine bakfan! Daar heb ik er hier ook eentje van rondlopen dus ook deze site weet ik te vinden.

Ook is het natuurlijk erg leuk om lekker naar buiten te gaan, kaplaarzen en regenjassen aan en lekker genieten! Nu kun je in de Hoeksche Waard natuurlijk op heel veel plekken lekker buiten ravotten! Denk bijvoorbeeld aan Klein Profijt in Oud-Beijerland, of wat dacht je van het bos bij Zuid-Beijerland. Maar ook het strandje in Numansdorp biedt de perfecte plek voor speelplezier! Zelf kom ik hier regelmatig met mijn kinderen en zij vinden het onwijs leuk om vanaf de steiger te kijken hoe de brug voor de boten opengaat! Een ware belevenis. Vaak nemen we dan ook nog wat warms te drinken mee en wat lekkers en dan is het al een echt uitje voor de kinderen!

Maar ook buiten de Hoeksche Waard kun je van natuurlijk van alles beleven en een hele leuke tip is de Belevenisboerderij in Rotterdam. Een heerlijke plek waar ik met mijn kinderen dan ook regelmatig naartoe gaat! Je hebt er alles bij de hand voor een paar uurtjes speelplezier. Ze kunnen lekker buiten in de modder spelen met water en over heuvels klimmen en klauteren. Maar ook zijn er dieren te vinden en kunnen ze zelfs een ritje op een pony maken. Een echte aanrader dus.

In de Hoeksche Waard zelf worden ook nog op allerlei plekken tal van activiteiten georganiseerd waar je aan deel kan nemen. Van een voorleesochtend in de Bibliotheek tot een filmmiddag in Boezen & Co. Neem dan ook snel een kijkje op www.hoekschewaardactief.nl om alle activiteiten op een rijtje te zien!

Ook op onze website is van alles te vinden voor het beleven van een leuke voorjaarsvakantie. Zo plaatsen wij dagelijks leuke tips en kun je daarnaast ook onze blogs lezen met allerlei leuke activiteiten om samen met je kinderen te ondernemen! Wij wensen jullie in ieder geval een hele fijne vakantie vol plezier en gezelligheid met elkaar!

Afbeeldingen

Cookie-instellingen