Zijn jouw relaties in balans?

In contextuele therapie onderzoek je hoe jouw balans er uit ziet. Wat heb jij gegeven? Hoe heb jij gezorgd? Wat heeft het jou gekost, wat had je nodig, maar heb je niet gekregen? Agnes Visser begeleid jou tijdens deze zoektocht.

Thema

Ouderschap
Gedrag en emoties
Relaties

Als (christelijke) contextueel therapeut werkt Agnes Visser vanuit de visie dat mensen relationele wezens zijn met een natuurlijke neiging om voor elkaar te zorgen. Deze ingeschapen zorgneiging blijkt een sterke en onvermoede kracht voor het helen van relaties. Door wederkerige zorg ervaren we dat we van betekenis zijn voor elkaar, dat we er werkelijk toe doen. In onze persoonlijke geschiedenis kan daar helaas wel wat mis gaan, en scheef groeien. Het gevolg is (veel) verdriet, wantrouwen en onbegrip in onderlinge verhoudingen. Het goede nieuws is dat hier echt wat aan te doen is. Met de hulp van Elpidos ga je op zoek naar het recht en onrecht in jouw persoonlijke (familie)geschiedenis, en hoe er een positieve verandering kan komen in jouw relaties. Met jezelf (niet te vergeten!) en anderen, en met God.

Vanuit die contextuele visie biedt Elpidos hulp bij relatieproblemen, gezinsspanningen, verdriet om (volwassen)kinderen, verstoorde contacten met (groot)ouders en broers of zussen. De geboden hulp is gebaseerd op de contextuele theorie, ontwikkeld door I. Bszormenyi- Nagy en indien passend Relatietherapie E.F.T. Verder is ook Bijbels pastorale zorg in de moeilijkheden mogelijk.

Meer weten? Neem contact op met Agnes Visser via deze link

Afbeeldingen

Cookie-instellingen