Facebookgroep Zwanger in de Hoeksche Waard

Speciaal voor de zwangere in de Hoeksche Waard is er een Facebookgroep gestart. Zwanger in de Hoeksche Waard is een initiatief van drie Hoeksche Waarders werkzaam in de geboorte zorg

Thema

Zwangerschap

Kitty Schilperoord, Corina van Oudheusden en Sharon Leijs organiseerde in het voorjaar van 2022 al een speciale zwangerschapsbeurs in de Hoeksche Waard. Maar ze zijn nu ook te volgen op facebook. 
Op het facebookpagina Zwangeren in de Hoeksche Waard delen zij informatie, tips, mooie aanbiedingen en meer!

De gezichten achter het platform:

Corina van Oudheusen is eigenaresse van Babybliss. Ben je op zoek naar een fijne zwangerschapscursus in de Hoeksche Waard, een bevallingsworkshop die je samen met je (geboorte-)partner kunt doen, of heb je meer behoefte aan één op één coaching omdat je bijvoorbeeld angstig bent of te maken hebt gehad met verlies rondom zwangerschap? Dan ben je bij Babybliss op het juiste adres. 

www.mybabybliss.nl

Kitty Schilperoord is eigenaresse van DichtbijDragen. Zij is zelfstandig werkend (holistisch) kraamverzorgster, draagconsulent en geeft de cursus 'Liefdevolle Verwachting'. In deze cursus worden aanstaande ouders voorbereid op de eerste twee jaar met hun kindje. Wat heeft een baby eigenlijk écht nodig? En wat verwacht een baby van het leven buiten de buik? Welk beeld heb jij van het ouderschap en is dit gelijk aan de behoeftes die je baby heeft? Er word je niet gezegd wat je moet doen, je krijgt enkel informatie, het vertrouwen en handvatten waarmee jullie zelf de opvoedkeuzes kunnen maken die aansluiten bij jouw situatie. Zou je meer informatie willen over deze cursus, een draagconsult of het werk van Kitty in de kraamzorg? Neem dan eens een kijkje op haar website:

www.dichtbijdragen.nl 

Sharon Leijs is eigenaresse van Sharon Leijs Fotografie. Sharon is ervaren geboortefotograaf, maar daarnaast kun je ook bij haar terecht voor newbornfotografie, een zwangerschapsshoot of een gestylde cakesmash fotoshoot. Neem eens een kijkje in haar portfolio en krijg een indruk van haar stijl. Sharon maakt gebruik van de Moment Design techniek. Zij vindt dat elke fotoshoot een beleving moet zijn waarbij iedereen een leuke tijd heeft en er niet ‘gemaakt’ geposeerd wordt. Dit resulteert uiteindelijk in de mooiste en spontaanste foto’s. In elke opdracht is het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen, de foto’s een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen. Voor meer informatie over Sharon en haar aanbod, zie haar website:

www.sharonleijsfotografie.nl 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen