Contact

Even voorstellen

Ik ben Marcella en sinds kort mag ik dit platform met allerlei verschillende soorten berichten vullen. Ik schrijf graag over allerlei verschillende onderwerpen waar je als ouder mee te maken kan krijgen, de uitdagingen maar ook de geluksmomenten. Ik ben zelf moeder van een dochter van 8 en een zoontje van 3, en het ouderschap is werkelijk waar het mooiste wat ik mee mag maken maar tegelijkertijd ook het meest uitdagende en kwetsbare. 

Dat mijn kinderen hier in de Hoeksche Waard op mogen groeien vind ik oprecht heel erg prettig. Ik geniet enorm van het buiten zijn met mijn kinderen en ga er dan ook graag met ze op uit. Enkele favoriete plekken die wij graag bezoeken zijn bijvoorbeeld Klein Profijt in Oud-Beijerland, of het strandje bij de Haringvlietbrug in Numansdorp, maar ook de buitenspeeltuin in Nieuw-Beijerland bezoeken wij vaak net als de Kinderboerderij bij de Binnenmaas.

Ik kan over allerlei onderwerpen meepraten vanuit eigen ervaring en vind het dan ook prettig dat via dit platform te delen, van de slapeloze nachten tot de eindeloze stapels was, van de ongrijpbare emoties van je kind tot de onzekerheid die je als ouder helemaal van je stuk kan brengen. Ouderschap eerlijk verteld is dan ook een rubriek die ik met veel liefde en plezier op dit platform vul!

Mijn wens is dat wij als ouders in onze gemeente van elkaar kunnen leren, ervaringen uit kunnen wisselen, tips kunnen delen, steun kunnen bieden waar nodig maar bovenal met elkaar kunnen verbinden, want onder aan de streep is het volgende gezegde alles zeggend "It takes a village to raise a child" en dat "dorp" begint hier!

* Samen met jou maak ik het platform nog interessanter voor ouders en opvoeders. Dus heb je een vraag, tip of een leuke activiteit? Laat het mij weten via communicatie@oudershw.nl   ik  kom graag met je in contact. 

Cookie-instellingen