Maak een stopmotionfilm met LEGO

10-06-2024 0 reacties

Begin

12-06-2024 om 14:15

Einde

12-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the Sheep niet? Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alles wat we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Kinderen kunnen dit nu uitproberen!

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom voor het maken van een stopmotionfilm met LEGO. Deze leuke multimediamiddag is op 12 juni in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bij een stopmotionfilm wordt een verhaal gemaakt van losse foto’s. De kinderen verzinnen in groepjes een verhaal en bouwen dit met LEGO. Ze maken stap voor stap, foto voor foto het verhaal af. Ze kunnen hierbij gebruik maken van de LEGO die in het MaakLokaal aanwezig is. Tijdens deze activiteit leren kinderen nadenken over een verhaal, dit vervolgens uitbeelden door te bouwen en natuurlijk moet er goed worden samengewerkt.

Deze multimediamiddag is op woensdag 12 juni van 14:15 tot 16:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland.

Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen