Samen Schitteren: een interactieve en muzikale voorstelling

12-05-2024 0 reacties

Begin

22-05-2024 om 14:30

Einde

22-05-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Ga doen waar je van gaat schitteren! In het kader van het Veerkrachtfestival organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met de gemeente Hoeksche Waard een interactieve theatervoorstelling. De toneelgroep Samen Schitteren maakt samen met de kinderen een voorstelling die nog lang zal bijblijven.

Schitter is een muzikale, magische en interactieve kindervoorstelling leuk voor jong en oud. Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar leren samen met hun ouder(s)/verzorger(s) iets over jezelf mogen zijn en omgaan met emoties. De theatervoorstellingen bevatten elementen uit (weerbaarheids)trainingen, gelukslessen en muzieklessen. Iedereen doet mee met bodypercussie, mindfulness en nog veel meer. Op een speelse manier maakt men kennis met de kracht van de gedachten: met welke bril kijk je de wereld in en hoe je rustig kan worden in deze drukke wereld.

Deze activiteit is leuk voor ouder(s)/verzorger(s) en hun kind(eren) vanaf 8 jaar en vindt plaats op woensdagmiddag 22 mei in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Er zijn twee voorstellingen van 14:30 – 15:30 en van 16:00 – 17:00. Tegelijkertijd wordt er voor de jongere broertjes en zusjes een activiteit in het MaakLokaal van de bibliotheek georganiseerd (zie agenda). Meer informatie over het Veerkrachtfestival is te vinden op het ouderplatform van Oudershw.nl (https://www.oudershw.nl/ouderplatform/interessant-voor-ouders/veerkracht+festival/default.aspx).

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knop. Kosten voor deelnemer is € 2, dit is inclusief 1 consumptie.

Let op: koop voor zowel het kindje als de begeleider een kaartje. 

Aanmelden 14.30-15.30 uur

Aanmelden 16.00-17.00 uur

Tijdens de toneelvoorstelling 'Samen Schitteren' kunnen de jongere zusjes en broertjes hun talenten in het MaakLokaal tot ontwikkeling laten komen. Meer info en aanmelden via onderstaande knop. 

Ga naar de 'Proeverij met robotjes'

Foto: Anne Kaere Fotografie

0  reacties

Cookie-instellingen