BoekStart: Beleef een boek!

10-04-2024 0 reacties

Begin

19-04-2024 om 10:30

Einde

19-04-2024 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek 's-Gravendeel

Een prentenboek komt tot leven met ondersteunde gebaren, liedjes om mee te zingen, en mooie muziek om op te dansen en naar te luisteren. Dit keer wordt er voorgelezen met ondersteunende gebaren uit het boek Pip en Posy en de grote ballon, daarnaast dansen en bewegen we mee met dit leuke boek.

Kom samen met je baby, dreumes en peuter het boek ‘Pip en Posy en de grote ballon’ beleven! Het boek wordt voorgelezen met ondersteunende gebaren (Nederlands met Gebaren - NmG). Tussendoor zingen we liedjes en dansen we. Hierdoor wordt verhaal nog duidelijker voor de allerkleinsten, kunnen zij de aandacht beter vasthouden bij het verhaal en kunnen we samen het verhaal intenser beleven! Leuk en leerzaam, voor kinderen vanaf 6 maanden.

Deze gezellige ochtend wordt gegeven door Nathalie Tempelman (Muzimini, en logopedist) en Wendy Oostveen (gebarenspecialist bij Gebarenstem Hoeksche Waard, en logopedist). Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan de logopedisten over de spraak-taalontwikkeling, het inzetten van babygebaren/kindergebaren of het gebruik van muziek voor de ontwikkeling van je kind. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders.

Kosten: €1,80 (plusabonnement), €2,20 (basisabonnement), €2,60 (niet-leden)

Aanmelden

Aanmelden via onze website.

Let op: koop voor zowel het kindje als de begeleider een kaartje.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen