Workshop bedruk je eigen mok

19-03-2024 0 reacties

Begin

20-03-2024 om 14:15

Einde

20-03-2024 om 15:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd, dus iedereen neemt zijn eigen mok mee. Maar hoe weet je nu welke mok van jou is? Voor iedereen die snakt naar een unieke herkenbare originele mok biedt het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard uitkomst.

Het is geen nieuws dat de wereld stikt in plastic. Sinds januari is het daarom niet meer toegestaan om plastichoudende bekers te gebruiken. Een alternatief zoeken is lastig, want hoe weet men van wie welke mok is? Het Hoeksch MaakLokaal biedt uitkomst. Er staat een mokkenpers waarmee eigen afbeeldingen kunnen worden gedrukt op een mok. Voor iedereen die dit wel eens wil proberen, wordt er op woensdagmiddag 20 maart een workshop georganiseerd. De deelnemers gaan die dag met een eigen bedrukte mok naar huis.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en vindt plaats op 20 maart van 14:15 tot ca. 15:45 uur in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek Oud Beijerland (Oude Raadhuis, Waterstal 1). De mokkenpers is gesponsord door het Oranjefonds. Kosten voor deelnemer is € 5,50 met biebpas, € 6,- zonder biebpas, € 5,- met een plusabonnement en is inclusief 1 mok!

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen