Maak eigen kerstdecoratie met behulp van de lasersnijder

27-11-2023 0 reacties

Begin

29-11-2023 om 14:15

Einde

29-11-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch Maaklokaal)

Oh Denneboom, wat zijn je takken wonderschoon met eigengemaakte kerstboomhangers van hout. Met behulp van de lasersnijder en een tekenprogramma kunnen zelf kerstboomhangers worden gemaakt en gesneden tijdens deze gezellige middag in het Hoeksch MaakLokaal.

Geef de kerstboom een persoonlijke look met eigen ontworpen kersthangers. Er wordt met hout gewerkt en is dus lekker duurzaam. De deelnemers gaan aan de slag met een tekenprogramma waarbij ze hulp krijgen.


Deze activiteit is voor alle leeftijden en vindt plaats op 29 november om 14:15 uur – 16:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Tijdens de open inloopmiddagen op vrijdag en zaterdag kan er verder gewerkt worden aan het project.

Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5 (basisabonnement), €6 (niet-leden)

Aanmelden via onze website.

Houd ook de agenda van de bibliotheek in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal. 
Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Cookie-instellingen