Trainingskamp met LEGO robotjes

19-11-2023 0 reacties

Begin

22-11-2023 om 14:15

Einde

22-11-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Welkom in de wereld van robotwedstrijden. Dit trainingskamp wordt georganiseerd om kinderen te laten oefenen met robots. Met leskisten van LEGO® Education SPIKE™ worden kinderen begeleid bij het bouwen en programmeren van een autonome robot. Nieuwsgierig? Boek dan gauw deze uitdagende middag.

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat er robots ingezet zullen gaan worden, dat staat inmiddels wel vast. Laat kinderen daarom kennis maken met de wereld van robotwedstrijden. Tijdens dit trainingskamp leren de kinderen stap voor stap de basis van het bouwen en programmeren van autonome robots met behulp van sensoren. Door samen te werken leren de kinderen een effectieve wedstrijdrobot te  bouwen, te testen en aan te passen waardoor deze beter werken. Dit zijn vaardigheden op het gebied van kennis en teamwerk waar ze levenslang plezier van hebben. Tijdens de wedstrijd LEGO® Sumo worstelen in de kerstvakantie kan de opgedane kennis worden uitgetest. 

Deze mooie LEGO® Education SPIKE™ robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica. 

Aanmelden en kosten

Kosten: €3,50 (plusabonnement), €4,25 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)

Aanmelden kan via onze website. Bekijk onze agenda voor meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal. 

Cookie-instellingen