Webinar: Het belang van (voor)lezen en mediagebruik bij kinderen

13-11-2023 0 reacties

Begin

15-11-2023 om 20:00

Einde

15-11-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het is essentieel om stil te staan bij de impact van digitale media op de ontwikkeling van onze kinderen. Daarom nodigen wij alle ouders uit voor een boeiend online webinar gewijd aan het belang van lezen, voorlezen en verstandig mediagebruik bij kinderen in het basisonderwijs.

Het webinar zal een diepgaand inzicht bieden in de cruciale rol van lezen en voorlezen bij de intellectuele en emotionele groei van kinderen. Daarnaast zullen leesconsulenten praktische tips delen over hoe ouders het mediagebruik van hun kinderen kunnen begeleiden, zodat er een evenwichtige en gezonde digitale omgeving ontstaat.

Agenda hoogtepunten:

  • Het Belang van Lezen en Voorlezen: Experts delen inzichten over de voordelen van lezen en voorlezen voor de ontwikkeling van kinderen.
  • Mediagebruik bij Kinderen: Tips over hoe ouders het mediagebruik van hun kinderen kunnen sturen voor een gebalanceerde digitale leefomgeving.
  • Praktische Tips voor Ouders: Concrete suggesties voor het integreren van lezen, voorlezen en mediagebruik in het dagelijks leven van kinderen.
  • Vragen en Antwoorden: Een interactieve sessie waarin ouders vragen kunnen stellen aan de sprekers.

Dit is een unieke gelegenheid om te leren hoe je als ouder een positieve invloed kunt hebben op de lees- en mediagewoonten van uw kinderen. We kijken ernaar uit je online te verwelkomen op 15 november. De activiteit is gratis wel graag vooraf aanmelden. De webinarlink wordt voorafgaand aan het evenement verstrekt.

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden in onze agenda.

0  reacties

Cookie-instellingen