MakeDo knutselfeest

30-10-2023 0 reacties

Begin

08-11-2023 om 14:15

Einde

08-11-2023 om 15:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Nu het weer wat guurder wordt, is het tijd om de gezelligheid binnen op te zoeken. Dat kan met een middagje lekker knutselen in het MaakLokaal. Daar worden de mooiste creaties gemaakt van karton. Denk aan een vliegtuig, een auto, misschien een hond of je eigen fantasiecreatie.

Met de schroeven en zaagjes van Makedo™ worden kartonnen dozen plotseling hele bouwwerken. Kinderen worden zo makers die hun fantasie op de loop kunnen laten gaan. Misschien is het wel zo handig om alvast een grote zak mee te geven om het ontwerp mee te nemen.

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats op 8 november om 14:15 uur – 15:45 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Aanmelden kan via onze website.

Kosten: €2,30 (plusabonnement), €2,75 (basisabonnement), €3,25 (niet-leden)

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen