Maak je eigen 3D huis in TinkerCad

28-08-2023 0 reacties

Begin

30-08-2023 om 14:00

Einde

30-08-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Kom alvast in stemming van de Kinderboekenweek met het thema "Bij mij thuis" en ga op 30 augustus aan de slag met het ontwerpen van je eigen huis. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen met TinkerCad.

Was het in werkelijkheid ook maar zo makkelijk een huis te maken als met de workshop “Teken je eigen huisje met TinkerCad”. En wie kan er nu geen huisje gebruiken? Maak nu zelf in het Hoeksch MaakLokaal een leuk collectors item. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot ca. 14 jaar en vindt plaats op 30 augustus van 14:00-16:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,- (basisabonnement), € 6,- (niet leden)

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden in onze agenda.

Cookie-instellingen