Teken je eigen oorbellen of sleutelhanger met TinkerCad

07-08-2023 0 reacties

Begin

09-08-2023 om 11:00

Einde

09-08-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Tijdens de workshop "Maak je eigen oorbellen of sleutelhanger" kun jij je creativiteit kwijt. Maak je eigen ontwerp en die printen we samen uit met de 3D printer. Wie weet, misschien krijg je de smaak te pakken en maak jij je eigen oorbellenlijn of sleutelhangers.

Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Hiervoor wordt het programma TinkerCad gebruikt. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot ca. 14 jaar en vindt plaats op 9 augustus van 11:00-13:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland.

De kosten bedragen € 4,20 (plusabonnement), € 5,- (basisabonnement), € 6,- (niet leden).

Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Meld je aan via onze website.

Meer activiteiten kun je vinden in onze agenda.

Cookie-instellingen