Workshop babyreflexmassage voor ouders.

09-07-2023 0 reacties

Begin

23-09-2023 om 10:30

Einde

23-09-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze workshop is speciaal voor jou als jouw kindje regelmatig last heeft van ongemakken zoals buikpijn, verstopping of kramp en hierdoor regelmatig van slag is of onrustig.

Babyreflexmassage kan een enorm verschil maken en lost deze ongemakken grotendeels op, waardoor jouw kindje zich snel weer beter voelt.

Met ontspannende massagegrepen kun jij zelf voor verlichting zorgen zodat de pijn die veroorzaakt wordt door typische babykwaaltjes wordt verholpen. Denk hierbij aan: obstipatie, krampjes, lucht in de darmen en in- en doorslaapproblemen. In deze workshop babyrelexmassage leer je hoe je jouw kindje zélf kunt helpen om de pijn snel te verlichten of te verhelpen. En het mooie is: deze massagegrepen gaan een leven lang mee! Bovendien ervaar je tijdens en na deze workshop veel liefdevolle en fijne momenten met je kindje, want jullie zullen allebei genieten van deze les.

Inhoud van de workshop babyreflexmassage voor ouders:

In deze les leer je wat kunt doen om je verlichting te geven bij krampjes, obstipatie, maar ook om dit te voorkomen. Ook leer je massagetechnieken die je kunt toepassen bij onrust of als ze moeite hebben met in- en doorslapen. Het is een fijne massage die je overal kunt toepassen om je kindje te kalmeren en of te ondersteunen bij pijn.

Tijdens deze workshop komen naast het aanleren van de babyreflexmassage ook een paar babyyoga-oefeningen aanbod die aansluiten op het thema van deze les. Uiteraard is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

De cursus start met minimaal 3 baby's. De cursus duurt ongeveer een uur en is inclusief thee/koffie, iets lekkers en babyolie.

Data:  23 september. Tijd: 10:30 uur tot 11:30 uur. Duur: 1 uur.

Prijs: € 10 euro voor de zwangere - € 5 voor partner

Locatie: Lein
Maseratilaan 6
3261 NA Oud-Beijerland

Introductie Marieke Stutvoet

De workshop Babymassage wordt gegeven door Marieke Stutvoet van praktijk Giovida. Zij is voetreflextherapeut, orthomoleculaire therapeut en gespecialiseerd in het wel en wee van baby’s. https://www.praktijkgiovida.nl/babyreflexologie.html

“Naast mijn dankbare werk als therapeut is het mijn passie om ook ouders manieren bij te brengen, waarmee ze meer vertrouwen, ontspanning en verbinding ervaren met hun kindje. Door het leren masseren van bepaalde reflexzones kunnen ouders dan hun kindje helpen met verlichten van pijn en andere ongemakken. Ik deel graag mijn kennis; als ik de blije gezichten van ouders én hun kindje zie, dan geeft mij dit veel energie!”

Cookie-instellingen