Workshop 'Goede voeding, de beste start voor je baby'

29-03-2023 0 reacties

Begin

07-06-2023 om 19:15

Einde

07-06-2023 om 20:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LEIN vrouwenzorg. Maseratilaan 6, Oud-Beijerland

Ben je zwanger? Of wil je zwanger worden? Dan is het extra belangrijk om gezond en veilig te eten en drinken. Dat is goed voor jezelf en voor je baby. We staan in deze workshop stil wat jij en je baby precies nodig hebben. Wat moet ik extra eten? Wat kan ik beter laten staan? Kom voor de antwoorden!

Ben je zwanger? Of wil je zwanger worden? Dan is het extra belangrijk om gezond en veilig te eten en drinken. Dat is goed voor jezelf, en voor je toekomstige baby. We staan in deze workshop stil wat jij en je baby precies nodig hebben.

  • Hoe ziet een gezonde voeding als ik zwanger ben?
  • Waar moet ik extra van eten?
  • Wat kan ik beter laten staan?
  • Is extra vitamines slikken nodig?
  • Zijn zwangerschapskwaaltjes te verhelpen met voeding?
  • Wat is een normale gewichtstoename?

Op deze vragen en de vragen die jij en je partner mogelijk hebben, krijg je antwoord tijdens deze workshop van 90 minuten.

Prijs: € 10 euro voor de zwangere - € 5 voor partner

Introductie Marie-José Torenvliet

Marie-José Torenvliet is een bezig bij in voedingsland. Al ruim 25 jaar zet ze voeding op de eerste plaats door in haar diëtistenpraktijk NutriFit voedingsvoorlichting en dieetbegeleiding te geven aan jong en oud. Want je bent wat je eet en kunt hierdoor zóveel invloed hebben op je eigen gezondheid en de ontwikkeling van je kindje. Dat is toch magisch!? Daarom sta ik tot je beschikking om al jouw voedingsvragen te beantwoorden.

Kijk voor aanmelding en uitgebreide informatie op www.nutrifit.nl

Cookie-instellingen