Krachtstok maken

26-02-2023 0 reacties

Begin

01-03-2023 om 10:00

Einde

01-03-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kom jij bij ons een krachtstok maken bij Hoekschemama? Hoekschemama is een lunchroom met speelgoedwinkel gestart op Oostdijk 43 in Oud Beijerland. Een plek waar kinderen echt welkom zijn, ouders elkaar ontmoeten en waar je heerlijk wat kan eten of drinken terwijl de kinderen om je heen spelen.

Wat is een krachtstok?
Een krachtstok is een oud gebruik van de Indianen. Je kunt een krachtstok gebruiken als krachtvoorwerp, praatstok, toverstok of een meditatiestok. Het wordt jouw eigen stok, met jouw eigen kenmerken die jij belangrijk vindt. Je kan van te voren al een stok zoeken die jou aanspreekt. Laat die dan wel even goed drogen. Dit hoeft natuurlijk niet, wij hebben ook een stok voor je liggen.

Voor kinderen kan een krachtstok een goede manier zijn om bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te halen, hun kamer prettiger te maken, jezelf rustig te toveren en om vast te houden voor extra steun en kracht.

De inloop is vrij, tussen 10:00 en 16:00 uur. Je krijgt een DIY met een duidelijk stappenplan en alle benodigdheden die je zelf aan tafel kan maken. Blijf je daarna nog lekker eten? We hebben genoeg lekkers op de kaart staan.

Deze activiteit is gratis, maar meld je wel even aan. Dan weten wij hoeveel DIY’s we kunnen maken.
www.mahoe.nl   

Oostdijk 43
Oud Beijerland

 

Cookie-instellingen