Schrijver/ acteur Kevin Hassing bij Kinderboekwinkel Mijn Eiland in Strijen.

02-11-2022 0 reacties

Begin

05-11-2022 om 12:00

Einde

05-11-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Schrijver/ acteur Kevin Hassing reist as zaterdag naar mijn Eiland in Strijen. En hijkomt niet zomaar, maar hij komt omdat zijn nieuwe en tevens derde boek over Mus en kapitein Kwaadbaard de kinderjury prijs van 2022 heeft gewonnen. Kom jij ook? Je mag verkleed komen als piraat!

Kevin Hassing, winnaar van de Kinderjury 2022, schreef met De Amorfe een spannend nieuw avontuur over Mus en kapitein Kwaadbaard. Eerder verschenen De 5 Slangen en De koers naar de Kraken – waarvan deel 2 in 2022 door de Kinderjury is uitgeroepen tot mooiste kinderboek voor lezers vanaf 10 jaar.

Een geheimzinnig schip doemt op uit de mist en vaart recht op de kade van Zeeburgerdam af. Het blijkt De Amorfe te zijn, een vaartuig dat gemaakt is van glas. De kapitein van het schip, Nero, vertelt dat hij met zijn bemanning mee gaat doen aan het Tetra Toernooi, een legendarisch evenement dat zich afspeelt op een drijvende stad midden in de oceaan. Hij vraagt Mus en haar vrienden ook mee te strijden. Maar Mus twijfelt. Meedoen aan het toernooi betekent dat je je leven op het spel zet…

En nu komt hij dus speciaal voor jullie naar kinderboekenwinkel 'Mijn Eiland' op de kerkstraat 56 in Strijen!
Hij is aanwezig tussen 12.00 en 14.00 uur en jij mag verkleed komen als piraat! 
Spannend!!  Kom jij ook?


Aanmelden is niet nodig en deze activiteit is gratis! 


 

0  reacties

Cookie-instellingen