Submenu

Café GEZIeN Hoeksche Waard: Meer grip op je (gevoelige) kind met pittig gedrag

ProfielfotoDiana Kievit-Lorié 09-06-2023 162 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-06-2023 om 19:30

Einde

28-06-2023 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Boezem & Co, Boezemsingel 7, 3261BC Oud-Beijerland

In juni vindt er nóg een bijeenkomst van Café GEZIeN HW plaats! In deze workshop van Simone van Dijk van Gelijk in Gezin ervaar je met welke 'dagelijks herkenbare taal' je je kind prikkelt meer negatief gedrag te laten zien. Simone geeft je handvaten waarmee je jouw kind liefdevol kunt hel

Wat:                Bijeenkomst van Café GEZIeN Hoeksche Waard (HW)

Thema:           Meer grip op je kind met pittig gedrag (bij gevoelige kinderen van 4-12 jaar)

Wanneer:        Woensdagavond 28 juni 2023 van 19:30 tot 22:00 uur

Locatie:           Boezem & Co, Boezemsingel 7, 3261BC  in Oud-Beijerland

Nieuwe bijeenkomst: Meer grip op je kind met pittig gedrag

Op woensdagavond 28 juni 2023 van 19:30 tot 22:00 uur organiseert Café GEZIeN HW in samenwerking met Simone van Dijk van Gelijk in Gezin een bijeenkomst voor ouders en professionals in Boezem & Co in Oud-Beijerland.

Je kind is gevoelig, temperamentvol en snel boos. De boosheid is heftig en langdurig. Ook is je kind fel en weet hoe hij jou echt raakt. Je zoekt naar synergie, maar je kind en jij komen steeds verder lijnrecht tegenover elkaar te staan. Je kan je zo machteloos en verloren als er afstand is tussen jou en je kind, de relatie door je handelen lijkt weg te glippen. Terwijl je wel je ouderlijke verantwoordelijkheden wilt nemen, want nee, niet alles mag. Hoe kun je je grens stellen zonder dat je kind explodeert? Hoe leer je je kind met zijn emoties om te gaan, zodat hij zichzelf niet verliest en hoe kunnen jullie weer voor elkaar open staan, om er voor elkaar te zijn?

In de workshop “Hoe krijg je meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag?” van Simone van Dijk ervaar je met welke ‘dagelijks herkenbare taal’ je je kind prikkelt meer negatief gedrag te laten zien. Ook geeft Simone je handvaten hoe je jouw kind liefdevol kan helpen, waardoor je kind zich door jou gehoord en gezien voelt en zijn gedrag aanpast voor jou.

In deze interactieve workshop krijg je zeker 5 inzichten waarmee je aan de slag kunt. Daar zijn ook tips bij voor de fijne, maar soms ook lastige periode die komen gaat: 6 weken zomervakantie! Heb je of werk je met gevoelige kinderen met pittig gedrag in de genoemde leeftijd? Dan ben je van harte welkom!

Café GEZIeN Hoeksche Waard (HW) in het kort

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN HW voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN HW bijeenkomsten, waar d.m.v. lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, waar ouders verbinden, steun en begrip vinden en deelnemers van elkaar leren.

 

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst?

Stuur dan een e-mail naar: info@cafegezienhw.nl

Wees er op tijd bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Heb je na het lezen van dit bericht vragen?

Mail dan naar de coördinator Ontmoetingsplekken/Café GEZIeN HW, Diana Kievit, via bovengenoemd e-mailadres.

Je kunt Café GEZIeN HW en Ouders HW ook vinden op Facebook en Instagram.

Cookie-instellingen