Submenu

Themadag Geweld Hoort Nergens Thuis

Romana Brouwers 08-07-2022 285 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-10-2022 om 09:00

Einde

06-10-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Uitnodiging regionale themadag 6 oktober 2022 In de bijlage vindt u informatie over de regionale themadag over huiselijk geweld en kindermishandeling (HGKM).

Voor wie is deze themadag bedoeld?

Voor iedereen die werkt in het lokale veld (sociaal domein) in Goeree-Overflakkee, Nissewaard, Voorne aan Zee (Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne) en de Hoeksche Waard.

Wat kunt u verwachten? 

Naast deskundigheidsbevordering, kunt u tijdens deze dag de contacten weer versterken en netwerken. Er zijn veel verschillende workshops te volgen.

Het programma is bekend

Er is een uitgebreid programma samengesteld en u kunt zich nu inschrijven via Gemeente Nissewaard - Themadag: Geweld hoort nergens thuis.

Aandachtspunt bij het deelnemen aan deze dag

Als gemeente hebben we een lokale aanpak HGKM, maar voor een aantal zaken werken wij ook regionaal samen. Gemeente Nissewaard is voor de aanpak HGKM onze centrumgemeente. Aangezien wij in de uitvoering, zoals Veilig Thuis, meer georganiseerd zijn in de regio Zuid-Holland Zuid (ZHZ), sluiten wij met de activiteiten bij deze regio aan. Wij geven u dit mee, omdat een aantal workshops (bv workshop 1, 2, 6 en 13) gericht is op de uitvoering/werkwijze in Rotterdam-Rijnmond of gegeven wordt door partners uit de regio Rotterdam-Rijnmond (waar de Zuid-Hollandse Eilanden onder vallen) en niet op ZHZ. Het is dus goed bij deelname aan de workshops u hier bewust van te zijn.

Als Hoeksche Waard vallen wij wel onder het Centrum Seksueel Geweld Rotterdam. Ook hebben wij een convenant ketenzorg ouderenmishandeling (Veilig oud), inclusief lokale alliantie financieel misbruik, waar Veilig Thuis ZHZ partner van is.

 

Er is een mooi aanbod aan workshops en we hopen u dan ook te zien op de regionale themadag.

 

Cookie-instellingen