Submenu

BoekStart: Peuterparade in Puttershoek

Iris van Veen 25-04-2022 75 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-05-2022 om 10:30

Einde

06-05-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Puttershoek

Kom mee doen met de Peuterparade, superleuk voor de allerkleinsten. Deze keer is het thema 'Je kan het!' We gaan voorlezen met het kamishibai voorleeskastje, verhaal 'Coco kan het!' Daarna gaan we zingen, en bewegen. Als afsluiting gaan we met de kinderen nog knutselen. Kom jij ook m

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 6 mei in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Omdat de scholen gesloten zijn is deze activiteit voor kinderen tot 6 jaar.

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 8 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen. 

Cookie-instellingen