Submenu

Design je eigen pennenbak of mobielhouder

Iris van Veen 26-02-2022 116 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-03-2022 om 14:00

Einde

23-03-2022 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Met de Lasersnijder en de Vinylsnijder zijn de mogelijkheden eindeloos! Maar om te beginnen kan het lastig zijn. Hoe werken die machines? Wat kunnen ze maken? Voor de jonge DIY-ers en knutselaars is er deze workshop waar kinderen hun eigen pennenbak, mobielhouder of ander project kunnen maken.

In deze workshop gaan kinderen aan de slag om hun eigen ontwerp te maken van een pennenbak, mobielhouder, doosje of een ander klein project. Er zijn voorbeelden aanwezig die ze kunnen maken of verbeteren. Onder begeleiding worden de lasersnijder en vinylcutter gebruikt om deze ontwerpen tot werkelijkheid te brengen.

De lasersnijder kan uit hout het ontwerp snijden, zodat deze daarna in elkaar gezet kan worden, maar de lasersnijder kan ook tekeningen erin graferen voor een mooi effect. De vinylsnijder kan uit stickervel van een eigen design stickers maken.

Het Hoeksch MaakLokaal is te vinden op Steenenstraat 24 Oud-Beijerland in de Lindenhoeve tegenover de Bibliotheek. De workshop is voor kinderen van 8 tot 18 jaar.

Kosten: € 2,00 (plusabonnement), € 2,50 (basisabonnement), € 3,00 (niet-leden)

Cookie-instellingen