Submenu

Webinar 'Opruimen in het gezin'

Iris van Veen 31-01-2022 118 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-02-2022 om 19:30

Einde

22-02-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jong geleerd, oud gedaan. Dat geldt zeker voor opruimen. Juist voor kinderen is het belangrijk om te leren hoe dat moet. Voor ouders die niet in de rommel willen zitten en de kinderen ook een opgeruimde toekomst gunnen, heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een online workshop “Opruimen met kinderen”.

Opruimen is moeilijk genoeg. En niemand wil tussen het rondslingerende speelgoed van kinderen zitten. Daarom is het belangrijk om het als vast onderdeel van de dag samen met de kinderen op te pakken. Tijdens deze workshop van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard krijg je tips en handvaten hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over opruimen met kinderen. Aan de orde komen vragen als: Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze workshop alles over opruimen en de kunst doorgeven aan de kinderen.

Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden op onze website.

Cookie-instellingen