Submenu

Workshop huiswerkbegeleiding voor ouders

Iris van Veen 14-10-2020 20 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-10-2020 om 19:30

Einde

29-10-2020 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Als kinderen naar de brugklas gaan krijgen ze ineens te maken met veel huiswerk en proefwerken. Voor ouders valt het niet altijd mee om hun kind daarin goed te begeleiden. Want waar moet je opletten? Is strenge begeleiding nodig? Wat laat je over aan je kind? Vragen die voor veel ouders spelen. Vooral in coronatijd. Studiekring Oud-Beijerland verzorgt in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum een workshop huiswerkbegeleiding voor ouders.

Helpen met huiswerk

Bij Studiekring Oud-Beijerland hebben ze heel wat ervaring met het plannen en organiseren van het schoolwerk en de omringende problemen die daarbij kunnen ontstaan. Daarom deze workshop “helpen met huiswerk”, speciaal voor ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de ondersteuning van hun kind in het schoolwerk.

Juist omdat de veranderingen voor kinderen op de middelbare school zo groot zijn, vraagt het heel wat van ouders om te zorgen dat alles soepel verloopt. Hoe doe je dat? Hoor er alles over tijdens de workshop in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland.

Kosten: 6,00 euro of 3,00 met je biebpas

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht, i.v.m. het corona protocol.
Je kunt je hier aanmelden. Voor meer informatie over deze activiteit kun je terecht bij Xenia de Graaf (Xdegraaf@debhw.nl).

Cookie-instellingen