Submenu

Café GEZIeN HW bijeenkomst thema Seksualiteit

ProfielfotoDiana Kievit-Lorié 11-03-2020 43 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-04-2020 om 19:30

Einde

02-04-2020 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

de Huiskamer van de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a, 3262EA Oud-Beijerland

Loes van der Wel neemt ons mee in de wereld van de seksualiteit. In deze tijd gaan seksualiteit en media hand in hand. Juist omdat seks overal te vinden is, is goede seksuele vorming belangrijk. Hoe doe je dat... praten over seksualiteit met kinderen/jongeren?

 

GEANNULEERD

In navolging van de richtlijnen zien wij ons helaas genoodzaakt deze bijeenkomst te annuleren. Wij zetten dit thema in juni weer op de agenda, info volgt zsm. Wij willen vanuit hier ook iedereen veel sterkte wensen in deze onzekere en vreemde periode.

-------------------

 

Loes van der Wel neemt ons mee in de wereld van de seksualiteit.

In deze rijd gaan seksualiteit en media hand in hand. Juist omdat seks overal te vinden is, is een goede seksuele vorming belangrijker dan opoit. Die voorlichting geef je vooral door erover in gesprek te gaan, respect te hebben voor verschillen en vertrouwd te raken met het przaten over het onderwerp. Op deze manier weten kinderen/jpngeren de weg te vinden bij vragen of verhalen.

Als ouder, maar ook als zorg- en onderwijsprofessional kun je hier een belangrijke rol in vervullen. Er wordt deze avond aandacht besteed aan de seksuele ontwikkelingsfases en we kijken met elkaar hoe we seksueel (overschrijdend)gedrag adequaat kunnen beoordelen en daarmee gepast kunnen reageren op situaties. En net als bij kinderen/jongeren mag er op zo'n avond ook gewoon gelachen worden! ;-)

Cookie-instellingen